Глінтвейн

Глінтвейн

Глінтвейн з німецької перекладається як «гаряче вино». Це традиційний і невід'ємний атрибут усіх європейських різдвяних ярмарків. При цьому в кожній країні є свій неповторний і особливий рецепт його приготування, заснований на місцевих кулінарних традиціях.
Найпоширеніший рецепт глінтвейна включає в себе червоне вино, краще всього підходить напівсолодке, мед, корицю, трохи гвоздики та мускатного горіха і кілька горошин сушеного чорного перцю. До напоя можна додати кілька порізаних часточок лимона, апельсина або яблука.
Готують ароматний глінтвейн і в «Пузатій Хаті». Приходьте і замовляйте його з яблучним штруделем - не пошкодуєте!

Новини 23 квітня, 2018
Свіжі овочі !

Запах огірка, солодкість редису, соковитість капусти, яскравий колір зелені… як ми скучили за свіжими овочами!

Новини 6 вересня, 2018
Медовик з чорносливом! 

Ароматні медові коржі, просочені сметанковим кремом...

Новини 2 січня, 2019
Овочевий суп з куркою