Котлети по-київськи

Котлети по-київськи

До вашої уваги класика м'ясної кухні - котлети по-київськи! Ми готуємо їх зі справжнього курячого філе, в яке загортаємо поживне вершкове масло, попередньо приправивши м’ясо сумішшю перців. Овальні котлетки з загостреними кінчиками підсмажуються у паніровці з борошна та панірувальних сухарів до хрусткої золотавої скоринки. М-м-м, така краса і смакота - пальчики оближеш!

Новини 3 вересня, 2018
Що може бути краще за домашню ковбасу?

Свіжа свинина, сальце, запашні перчик та часничок.

Новини 14 вересня, 2018
Торт "Карамельний"

У «Пузатій Хаті» з’явився новий торт місяця

Новини 5 листопада, 2018
Морс із чорної смородини