Котлети по-київськи

Котлети по-київськи

До вашої уваги класика м'ясної кухні - котлети по-київськи! Ми готуємо їх зі справжнього курячого філе, в яке загортаємо поживне вершкове масло, попередньо приправивши м’ясо сумішшю перців. Овальні котлетки з загостреними кінчиками підсмажуються у паніровці з борошна та панірувальних сухарів до хрусткої золотавої скоринки. М-м-м, така краса і смакота - пальчики оближеш!

Новини 18 липня, 2018
Салат «Капрезе»

Зелень салату і базиліку, білизна свіжої моцарели та червоні кружальця стиглих томатів

Новини 14 грудня, 2018
Торт «Цитрусова насолода»

Новини 10 червня, 2019
Биточок з курки та овочів