Кус-кус з овочами

Кус-кус з овочами

Кус-кус з овочами та інші страви з використанням цієї пшеничної крупи поширені не тільки в країнах Сходу, але віднедавна ці страви стають популярними і у нас. Червоний болгарський перець, морква, броколі та інші овочі надають крупі соковитість і більш насичений смак. Кус-кус з овочами дуже вдалий гарнір до м'яса, але також може бути самостійною стравою. Спробуйте, не пошкодуєте!

Новини 28 березня, 2018
Вітаємо з 8 березня!

Любі жінки! Від щирого серця вітаємо Вас з 8 березня і бажаємо щоб у ваших серцях завжди розквітала весна! Щастя і кохання Вам, здійснення мрій!

Новини 2 листопада, 2018
Cалат з квашеной капусти