Жульєн

Жульєн

Цікаво, що спочатку у французькій кулінарії жульєном називали не страву, а нарізання свіжих овочів тоненькою соломкою. Яким чином спосіб нарізки трансформувався в певну страву – історія замовчує. 

А в «Пузатій Хаті» всіма улюблений, знайомий жульєн – в ньому шматочки курячого філе разом з підрум’яненими печерицями, сиром та цибулею і все це запечене у вершковому соусі бешамель. Ну, дуже смачно!
Будь ласка замовляйте!

Новини 17 травня, 2018
Ми - українці! І... Так, звісно - ми сьогодні в вишиванках 

Вишиванка... Це не просто модний і зручний одяг.

Новини 22 жовтня, 2018
Салат «Дністер»

Вже класика популярної української кухні

Новини Вчора
Компот «Вітамінка»